Välkommen

Välkommen till min blogg Refus! Jag är en 33- årig mamma, fru, förskollärare och kristen. Ända sedan den tiden då jag lärde mig hantera penna och papper, har jag tyckt om att skriva. Den där riktiga skrivarkänslan dalade under tiden som ung vuxen men drömmen om att en gång få bli erkänd författare, flämtade som en liten låga inuti. På senare år har den där lågan börjat brinna starkare igen men att bli utgiven på förlag visade sig vara svårt. Refus är mitt sätt att dela med mig av mina texter i ljudboksformat.

Som förskollärare vet jag hur mycket det betyder för små och stora barns språkutveckling att få lyssna på- och samtala om böcker och texter i olika former. Kanske är abonnemang på etablerade ljudboks- appar för kostsamma och vägen till biblioteket för lång. Här kan alla som vill lyssna på mina ljudböcker alldeles gratis! Till en början finns det nu två olika ljudböcker för barn att lyssna på men min förhoppning är att det ska bli fler framöver. Alla ljudböcker som jag publicerar här, är fria att sprida vidare, använda i barngrupper o.s.v. Tänk bara på upphovsrätten.

Här på Refus delar jag också med mig av små vardagshändelser från mitt unika alldagliga liv. Hur ofta nya inlägg läggs ut, beror alldeles på tid, möjlighet och humör =)

Än en gång, välkommen hit, hoppas att du ska tycka om mina böcker!