På gång på Refus

Innan sommaren fick deltagarna på en kurs som jag går med jobbet, i uppgift att göra en bok-/sago- låda. Som ni säkert redan räknat ut, handlar kursen om hur man kan arbeta för att främja barns språkliga utveckling. Eftersom jag tycker om att skriva, skrev jag en egen saga. Eftersom jag inte är särskilt bra på att teckna, letade jag upp bilder från openclipart, plastade in och satte “flano-ludd” bakom. Att jag skrev en egen berättelse är kanske en sanning med modifikation i och för sig. Jag utgick faktiskt från “De tre bockarna Bruse” och “De tre bilarna Bruzzo”. Min saga följer precis samma mönster men handlar i stället om “De tre superhjältarna Slängkappa”. Planen är att jag ska läsa in den så att den går att lyssna på för den som vill. Men än så länge har jag inte tagit tag i inspelningen. Målet är att få det gjort under hösten i alla fall.

Jag har faktiskt ett annat eget litet skrivprojekt på gång som jag ödmjukast hoppas på att lyckas slutföra. I själva skrivandet känner jag mig lite sårbar och vill helst inte avslöja för mycket då berättelsen mest lever och tar form i huvudet just nu, endast några rader är nedskrivna och om de raderna blir kvar till slutet eller suddas ut, det återstår att se.