Inspelning

I kväll gjorde jag första inspelningen av mitt senaste manus. Är dock inte helt säker på om jag kommer att känna mig nöjd eller ej men hoppas det! Annars är det bara att läsa om. I väntan på att få hjälp med redigeringen av ljudet, ska jag skriva en sammanfattning och se över mina önskemål till “omslagsbild”. Kanske ser någon uppmärksam att det är en ny mick på bilden? Den förra lånade jag bara från den kyrka som jag är medlem i. Men så fick jag denna i julklapp av min snälla lilla familj. Ibland önskar jag att jag vore bättre på att sköta fler bitar själv, såsom det tekniska kring hanteringen av ljudinspelningen och sammansättningen av bilden till “omslaget” (den bild till varje ljudbok som syns på hemsidan). Men det roligaste för mig är att skriva och faktiskt att läsa in mina manus också! Så jag får helt enkelt vara tacksam över att jag får hjälp med resten.