Uppstart

Hej på er!

Nu är det dags för Refus att vakna upp ur jul-dvalan =) Kanske har några av er redan sett att det skett lite förändringar. Min alldeles egna tekniker, tillika äkta make, har hjälpt mig att göra om refus.se till att bli min egen hemsida. Alla ljudböcker hittar ni numera direkt på sidan. I menyn finns länkar till bland annat bloggen och facebooksidan.

Närmsta projektet är att redigera ett manus som jag skrev klart under julledigheten. Den här gången är det en något längre berättelse än de jag lagt ut tidigare och som framförallt riktar sig till barn i åldern ca 6-9 år. Resten får vara en hemlighet så länge.

Till helgen är tanken är att denna ska raskas ut. Jag är nog något av en traditionsnörd, älskar traditioner! Så fort en tradition tagit slut, börjar jag längta efter nästa…Hur långt är det kvar till påsk? Men det är förstås viktigt att försöka leva i nuet också. Tjugondedag Knut är i alla fall en liten tradition och då ska det städas, packas undan och mumsas godsaker!

Önskar er en trevlig helg!