Personligt

I början ville jag hålla bloggen ganska strikt med mestadels inlägg om mitt skrivande, böcker och läsning. Jag ville att fokus skulle ligga på mina ljudboksalster. Men eftersom min plattform gjorts om och bloggen bara är en del och ljudböckerna har sin givna plats på hemsidans huvudsida, känner jag plötsligt att det finns större utrymme att vara lite mer personlig här på bloggen, utan att ljudböckerna för den skull riskerar att komma i skymundan. Vad är väl då bättre att börja med än en klassisk “lära-känna-lista”? Den här har jag hämtat från https://nouw.com/blogglistor

Håll till godo!

20 Lära känna frågor

 1. Vad är ditt fullständiga namn?

Lollo Mariana Nilsson

 1. Hur gammal är du?

Snart 34 år

 1. Bor du ensam eller med någon/några andra?

Jag bor tillsammans med min man och våra två barn.

 1. Hårfärg?

Cendré med mycket grått. Färgar ibland. Just nu i guldblond nyans.

 1. Ögonfärg?

Gråblå med grönt närmast pupillen

 1. Hur lång är du?

153,5 cm om man ska vara exakt

 1. Singel eller i förhållande?

Gift

 1. Vad spenderar du mest pengar på?

Oj, den var svår! Om man bara räknar sådant som är till mig själv, är det nog hudvårdsprodukter eller kanske kläder (fast är rätt sparsam av mig faktiskt) eller jobbresorna (pendlar med bil eller buss). Räknas sådant som är till hela familjen blir det hyra, mat och kläder m.m till barnen.

 1. Hur många syskon har du?

Fyra

 1. Favoritfärg?

*Rosa! Marinblått och grått, brunt och svart är också favoriter*

 1. Vart handlar du ditt smink?

Apotek och TieKei

 1. Bor du i hus/radhus/lägenhet?

Lägenhet

 1. Vad gör du varje dag?

Tänker.

 1. Favoritmat?

Halloumiburgare med krispiga pommes.

 1. Vad ser du fram emot till hösten?

Hösten?! Längtar ju till våren nu! Men annars älskar jag den friska klara höstluften och de sprakande varma färgerna.

 1. Vem litar du på?

*Gud.** Min man.*

 1. Favorit på Youtube?

Happy mile walk”, alltså enkel jympa att göra hemma.

 1. Vad har du alltid i kylen?

*Mitt läppstift.** *Naturell yoghurt.

 1. Är du en morgon- eller kvällsmänniska?

Inget av det. Är en mitt-pådagen-människa

 1. Varför bloggar just du?

*Först och främst för att sprida mina ljudböcker *och så tycker jag att det är roligt såklart!