Familj och hem

I dag tänkte jag besvara fråga tre och tolv från lära-känna-listan eftersom jag tycker att de passar ihop.

Bor du ensam eller med någon/några andra?

Jag bor tillsammans med min man och våra två barn.

Bor du i hus/radhus/lägenhet?

Vi bor i lägenhet. Innan flytten till Östergötland, hyrde vi en villa i ett litet samhälle på landsbygden. Nu bor vi centralt i en småstad i en lägenhet som vi också hyr. Jag trivs väldigt bra med det. Ibland kommer tankarna på om vi “borde” försöka se till att köpa hus. Hus känns lite som normen för en barnfamilj i vår generation. Men det finns faktiskt fördelar med att bo i hyresrätt också. De fördelarna gillar jag. Till exempel att skötsel av trädgård och renoveringar på fastigheten sköts av hyresvärden och att man slipper vara beredd på oförutsedda utgifter för trasig tvättmaskin eller dylikt.

Nu är jag nyfiken på hur NI tänker kring boende? Vad föredrar du? Hus, hyresrätt, bostadsrätt, husvagn..? Och varför? Om du inte har tumblr, fungerar det jättebra att skicka meddelande via facebooksidan facebook.com/refusaudiobooks/

Trevlig helg!