Hur gammal jag är

I dag är det dags att besvara fråga nummer två bland lära-känna-frågorna.

Hur gammal är du?

Svaret är 34 år gammal. Jag känner att jag är i en fas då jag börjat landa i mig själv som vuxen-vuxen men samtidigt emellanåt förvånas över hur många människor i min närhet som är yngre än jag. “Oj, är hen så uuuung”! “Eh va, är HEN så gammal nu, det var ju inte länge sedan JAG var 26…”Typ. Men egentligen trivs jag väldigt bra med min ålder just nu. Min åldersnoja, då den någon gång kommit över mig tidigare år, har mer handlat om att jag inte känner mig fullt så lugnt och stabilt verkligt vuxen som jag tyckt att åldern låtit som att man borde vara. “Jag är ju fortfarande bara lilla jag”. Nu tycker jag oftast att det är okej att bara vara lilla jag. Och att vara 34 år. Men 35 DET låter som någon som borde vara mycket mer sofistikerad än vad jag känner mig! Haha! Kanske hinner den känslan lägga sig under året.

Trevlig helg!