Inspiration sökes

Ganska länge har jag haft tankar på att göra ytterligare en ljudbok om Tora och gänget på Koförskolan. Den skulle beröra detta med att gå på en annan förskola än den vanliga under sommaren, sådär som förskolebarn ofta är med om under semestern. För ett par veckor sedan ungefär, satte jag till sist igång med att börja knåpa ihop ett manus. Det är dock bara halva manuset som är klart och skrivandet går trögt! Förmodligen beror det på att det är så mycket annat som sker i vardagen just nu under våren. Avslutningar och kalas med mera står på schemat i slutet av maj och juni, det känns säkert igen av många! Dessutom har hjärnan börjat ana vittringen av semestern som kommer allt närmare. Semestern, oj, det vackraste ordet i svenska språket just nu i slutet av maj. Nåväl, jag får se om manuset blir klart innan sommaren eller ej. Men ett halvskrivet manus är ju trots allt mer än inget manus alls oavsett vad det blir av det, eller hur? Det innebär ju faktiskt att jag lagt tid på något kreativt som jag mår bra av.

Hoppas att ni tar hand om er ordentligt, trevlig helg!