Lite är mer än inget

“Nåja, nu har jag skrivit några rader på Tora i alla fall”, var kommentaren jag fällde här hemma för ett par sekunder sedan. Det går som sagt trögt med skrivandet just nu. Men lite är bättre än inget, mu det så!

Nationaldagen har firats tillsammans med familjen på Mafs flygdag ute i Stegeborg. Maf är en organisation som samarbetar med olika hjälporganisationer för att flyga ut hjälp till människor i länder och områden med kraftigt begränsade möjligheter att ta sig fram till sjukvården. Den kyrka som jag är medlem i, är med och stöttar Mafs fina arbete. Läsa mer kan du göra här: https://www.maf.se/flygdagen-den-6-juni

Segelflygplan på blå himmel

I övrigt letar jag klänning till två bröllop som stundar till sommaren. Jag har svårt att hitta modeller som verkligen passar och som jag känner mig fin i. Fast nu har jag liksom lagt ner orimligt mycket tid på att scrolla runt på nätet. Dags att antingen beställa eller leta på plats i riktiga butiker. Punkt.