Sommarpaus

Nu är sommaren här på allvar och jag har gått på semester från mitt jobb som förskollärare. Jag har hunnit spendera ett par dagar på Nyhemsveckan, en kristen festival eller konferens, skulle man kunna beskriva det som. I går firades midsommarafton här hemma i vår lilla stad. Dagen innehöll det där som räcker för att göra midsommar för mig. Färskpotatis. Sill. Gräddfil. Gräslök. Jordgubbar.

Helst ska det också ingå dans runt en midsommarstång som ingrediens i en välsmakande midsommarafton. Och det gjorde det. Jag gillar stadens midsommarstång, en pole med två kransar hängandes ovanifrån. På bilden ser ni vad jag menar.

För ett par veckor sedan var det precis ett år sedan som Refus kom igång och första heminspelade ljudboken “Flugis” kom ut.

Sedan dess har det hänt en del med hemsidan som jag har min man att tacka för. När det gäller bloggdelen har jag haft som mål för mig själv att skriva något en gång per vecka. Men nu under sommaren kommer jag att släppa på de egna kraven för att verkligen känna mig ledig. Kika gärna in här om du har lust, det kan ju hända att något material publiceras ifall andan faller på. I datorn ligger material till en ny bok om mina favoritkor, Tora och hennes kompisar på “Koförskolan”. Manuset är inte färdigt men jag hoppas så att jag kommer att hitta ny inspiration till att få det klart någon gång framöver. Men om och i sådana fall när det blir, törs jag tyvärr inte lova just nu. Vila och familj är det som står överst på prioriteringslistan i sommar.

Sommarkramar från Lollo på Refus =)