Lilla jag i tiden

“Du är rätt i tiden i alla fall”, kom som ett pling i messanger, med en glad smiley efter. Samtidigt fick jag en länk till en artikel i Expressen. I artikeln resonerar Jonas Gardell kring förändringen av hur litteratur konsumeras. Det är inte längre självklart att man läser böcker utan alltfler väljer i stället att lyssna på dem. Han för ett väldigt intressant resonemang och om någon vill läsa, kommer länken här:

https://www.expressen.se/kultur/jonas-gardell/ljudboken-kommer-att-forandra-litteraturen/

_”Jag går att streama, alltså finns jag”. Ja, så lyder en mening i artikeln. Hihi, tänker jag. Tänk att jag finns ändå! Fast jag förstår ju att texten i Expressen inte handlar om mig. Alls. För jag är trots allt bara lilla jag, ingen känd författare, ingen jätte i streamingtjänsternas gäng. Men i tiden, tycks jag ju finnas, hur liten jag än må vara.

Trevlig helg!