Två bröllop och en gård

Vår familj är överlag ganska rutinbunden även under semestern. Men inte på samma sätt som under terminerna med jobb, skola, fritids m.m. Nu har jag hunnit jobba två veckor och tänkte att det kunde vara dags att bryta blogguppehållet också. Det är både skönt och jobbigt att avsluta semestern, tycker jag. Skönt för att vardagen flyter på i en tydligare rytm. Jobbigt för att…ja…för att det är jobb helt enkelt med krav och ansvar som är så välbehövligt att få vila ifrån ibland. Att skriva och blogga är mitt fritidsintresse och det är viktigt för mig att det får vara något som jag gör frivilligt för att jag mår bra av det. Det får inte blir ett krav från mig själv att prestera, då kommer jag förmodligen att tröttna, tappa den där gnistan. Nog om detta.

Från sommaren med familjen har jag tre stycken stunder som bär en extra blänkande kant av guld; två stycken bröllop och ett besök på Barnens gård i Karlskrona tillsammans med våra närmsta vänner. Bröllop är mysigt och vackert. Vid det första gifte sig min mans äldsta systerson och vid det andra min äldsta systerdotter. Kärlek kärlek. Besöket på Barnens gård är också ett fint minne. Lugn. Lek. Vänskap. Glädje. Bus. Vila. Sammanhållning. Det är ord som stämmer in på den sommardagen. En sommardag som verkligen förtjänade att föräras med en puss på min älskades kind.

Under sommaren har antal lyssningar på mina ljudböcker (soundcloud+youtube) överstigit 1000! Okej, okej, en del av dessa lyssningar är det förstås jag själv och min egen familj som gjort men ändå! Från att bara ha texter i datorn och refuseringar från förlag, finns det alltså människor runt om i landet som då och då klickar på lyssna-knappen här på Refus! Det känns fantastiskt roligt!

Trevlig helg!