Minisemester och svar på en fråga

Förra veckan blev det inget bloggat. Det orkade jag inte helt enkelt inte med. Torsdagen eller fredagen brukar vara min blogg-dag men i fredags styrde vi bilen mot Danmark och Legoland. Torsdagskvällen ägnades åt packning inför resan. Men i måndags kom vi tillbaka hem efter en mysig minisemester och vardagen har återgått till sitt vanliga lunkande. Jag kan verkligen rekommendera Legoland i september! Det var skapligt väder, lagom svalt och bara lite regnskurar som gick att gömma sig för i parkens miljöer. Men det bästa var att det var väldigt lugnt! Inte alls mycket folk och på två dagar eller en och en halv, hann vi med att göra det som barnen önskade, flera gånger om!

Byggen från Legoland

För ett bra tag sedan, hade jag en ambition att gå igenom den där lära-känna-listan som jag delade och ge lite mer utförliga svar på frågorna. Detta kom dock av sig insåg jag. Men i dag presenterar jag ett par raders svar på frågan: Singel eller i ett förhållande?

Svar: Jag är gift med Niclas, sedan snart 12 år tillbaka. Vi har faktiskt bröllopsdag nu på söndag. Hur den ska firas har vi inte bestämt ännu men förmodligen blir det något gott att äta hemma tillsammans med barnen. Jag är tacksam över att, även om vardagen givetvis går upp och ner i perioder, få dela livet med någon som både är min man och samtidigt min bästa vän. (Fotot nedan tog sonen på oss i somras).

Trevlig helg!