Höstförkylning

Den här veckan blev novembers festkänsla satt på paus då jag blev sjuk. Inget allvarligt utan bara en rejäl höstförkylning. Men kroppen behövde tas om hand och tillåtas ordentligt med vila för att den skulle få ta hand om bacillerna. Jag tror ändå att sonen trivdes med sin födelsedag nu i veckan och det viktigaste är ju ändå att huvudpersonen känner sig nöjd. Annars pendlar mina aktiviteter just nu mest mellan att ligga på soffan under filt, dricka varmt honungsvatten, sitta en stund och slösurfa vid datorn, hosta, snyta mig, äta halstabletter och ligga på soffan och beta av så många överdrivna romantiska komedier på Netflix som jag kan hitta (sådana som min man inte klarar av att se för att han skäms å karaktärernas vägnar). Nu ska jag trycka i mig en Ipren, lägga mig igen och hoppas att huvudvärken ger vika. Sedan hoppas jag vara tillbaka i piggare och fräschare form nästa vecka!

Trevlig helg!