November är inte grå

Även om vädret i november ofta inte är det mest upplyftande för humöret, är det långt ifrån en grå månad för oss. Tvärtom är det en av de mest festfyllda månaderna på hela året. Båda barnen fyller nämligen år och det ska firas och kalasas såklart! Denna november ska vi även på 50-årsfest, mannen och jag. Kalas i helgerna fyra. Förra helgen hade vi kalas hemma hos oss vilket innebar att min lediga torsdag gick åt till att fara runt med dammsugare och städtrasa här hemma. Båda veckorna dessförinnan hade vi städveckor i vår kyrka och mina lediga fredagar ägnades åt att fara runt med dammsugare och dammtrasa i kyrkan medan barnen var i skolan. Denna lediga fredag tänkte jag därför unna mig att ta det lugnare. Tvättberget måste bestigas och gruset i hallen ska få möta sin överkvinna men i övrigt ska jag mest göra roliga saker. Ta hand om Refus, kanske måla en teckning till Sudden-projektet, besöka biblioteket och hitta en trevlig present till 50-åringen.

Trevlig helg!