Refus på tröjan

Onsdagkväll och ledig dag i morgon. Jag jobbar 75% som förskollärare med arbetstiden förlagd till fyra dagar per vecka. När jag började tänka över vilka saker jag skulle vilja hinna med att göra i morgon, blev listan lite väl lång för att hinna igenom innan barnen slutar skolan. Därför fick veckans blogginlägg fixas i dag i stället. Egentligen vill jag bara visa ett par bilder på en av mina nya T-shirts.

Trycket är från “Sudden och kyrkan” som jag hoppas bli färdig med nu under våren. Niclas hjälpte mig att ordna med allt det tekniska jobbet, precis som alltid. T-shirten är beställd från Spreadshirt och jag är jättenöjd med kvalitén. Lite kul att ha en T-shirt med eget motiv. Vi beställde en till med Refus logga på men den får jag visa en annan gång.

Trevlig onsdagkväll på er!