Inläsningsfrustration

Den här veckan blir det några rader nedpräntade innan jag måste skynda igång med lunchen. Mattider är viktiga hemma hos oss. Lågt blodsocker/ hunger har en tendens att genererar mindre smickrande humör på flera utav oss…

Jag känner mig lite frustrerad över att jag aldrig lyckas bli färdig med “Sudden och kyrkan”. Jag har nämligen kört fast vid steget “inläsning”. Att sätta ihop ljud och teckningar till film, ska Niclas hjälpa mig med sedan. Men fortfarande har jag inte levererat något ljud för honom att arbeta med. Teckningarna är dock klara sedan lång tid tillbaka. Att få till inläsningen är emellertid ett litet pyssel. Flera variabler måste vara uppfyllda samtidigt för att det ska bli bra. Min röst måste okej, vilket den faktiskt är nu. Men nyligen hade jag en släng av förkylning som gjorde rösten knarrig. Dessutom behöver jag, trots att jag kanske borde klara av det själv, hjälp med att rigga iordning det tekniska till inspelningen. Sist men inte minst måste det vara tyst hemma. Tystnaden infinner sig i princip bara då barnen sover eller då de inte är hemma. Diskmaskinen får inte brumma och tvättmaskinen får inte heller den vara igång. Helst ska det vara en tid på dygnet då det inte bullrar förbi några tunga lastbilar utanför vårt hus heller. Ja, ni hör ju! Det är inte helt lätt att få till. En sen kväll är det allra bästa men då gäller det att jag är tillräckligt pigg. Men jag SKA se till att få det avklarat. Snart. Jag lovar!

Trevlig helg!