På gång på Refus

Ni har väl sett att projektet “Sudden och kyrkan” är färdigt och ligger ute på Youtube? Egentligen är det själva skrivandet som jag trivs bäst med. Längre texter med mer målande och uttrycksfullt språk är det jag mår som bäst av att formulera. Men det är kul att bryta av med de här mindre projekten ibland. Att jag inte kan teckna spelar inte särskilt stor roll. Testa gärna att kladda med kolkritor så får ni se hur roligt det är! Det känns jätteskönt att ha avslutat detta i alla fall.

Om någon funderar på om det finns något nytt skrivprojekt på gång, kan jag avslöja att svaret är “ja”. Men det kommer att få ta sin tid att skriva klart. Temat rör sig kring den egna känslan och kompisars reaktioner då man gjort något dumt.

I övrigt har jag planer på att göra några små förändringar i hemsidans layout. Jag har lyft mina idéer med Niclas och sedan får vi se när vi hittar ett tillfälle att pyssla med detta.

Till sist: Var det någon av er som firade med oss Smålänningar och åt massipantåta förra veckan? Ja, det var ju faktiskt “fössta tossdan i mass” då! Här hemma gjorde jag enklast möjliga variant i år. Det blev kladdkaka med färdigköpt marsipanlock. Aldrig har väl denna dag känts så viktig som efter att vi flyttade till Östergötland för snart tre år sedan, hihi!

"Massipantåta" (marsipantårta)

Önskar er en riktigt trevlig helg!