Sommarstängt igen

Hej på er!

Ännu en fredag är här och jag har precis lämnat barn på skolan. På hemvägen mötte jag en stackars kråkfågel-unge som förmodligen misslyckats med första flygturen. Den lilla stackaren sprang ängsligt längs stigen när jag, den stora farliga varelsen, kom klampande genom skogen. Hoppas att den får ordning på det där med lyftkraft och luftmotstånd, lilla skrutten!

Nåväl. I dag tänkte jag tipsa om min egen bok Sommarstängt på Koförskolan . Det är bara några veckor kvar innan semestrarna drar igång och då slår många förskolor runtom i landet ihop sina verksamheter. Sommarstängt på Koförskolan är den tredje boken i serien om kon Tora och gänget på Koförskolan (eller fjärde om man räknar med den kortare jul-boken). När sommaren kommer ska bonden Terese resa bort och några av korna ska få vara på en annan koförskola.

“När jag skrev Sommarstängt på Koförskolan, tänkte jag på de veckor då många förskolor stänger över sommaren och barnen får gå på någon annan förskola som håller öppet. Jag ville fånga de olika känslor som jag tror kan vara förknippade med det.”

Ljudboken hittar du såklart här på refus.se under menyn “böcker”, klicka sedan på lyssna för att komma till Soundcloud.

Trevlig helg!