Augustiluft

Hej!

I dag är det dags att sträcka ut muskler, gäspa och skaka loss fingrarna för att väcka Refus ur sommarvilan. Det har varit en skön sommar med mycket hemmatid. När augusti närmar sig sluttampen, då kommer min höstlängtan. Ja, till och med advent- och jullängtan krafsar lite på känslolivet. Men den släpper jag inte fram än på ett tag! I morse tog jag en promenad och andades augustiluft.

Stig i skogen

Det märks att det är augusti. En del av det riktiga somriga i luften har försvunnit trots att det fortfarande är varmt samtidigt som den höga klara höstluften ännu inte gjort entré. Augusti är både en uppstartstid och mellantid, tycker jag. Jobb och skola drar igång med nya utmaningar samtidigt som man går omkring i ett mellanläge där man inte riktigt vet om det kommer att vara sommar eller höst de kommande dagarna. Det gäller att både ladda upp och njuta av tiden på samma gång! Hoppas att ni haft det bra i sommar och att ni har möjlighet att göra det bästa av de sista augustidagarna!

Skogen i augusti

När det gäller Refus, har jag skrivit några rader på den ljudbok som jag håller på med just nu. Mer om det och när jag planerar att färdigställa den och lägga ut den på Soundcloud, tänkte jag skriva nästa vecka.

Trevlig helg!