Ett avslöjande

Hej!

I dag tänkte jag berätta lite kort om hur planerna för Refus ser ut nu i höst. Jag känner att det är dags att avslöja vilket skrivprojekt det egentligen är som jag pysslat med den senaste tiden. Kanske har ni redan gissat eller listat ut det? I sådana fall säger jag, jo då, det är en uppföljare till Edla Ädel. Det blir alltså en bok som riktar sig till de lite äldre barnen, ca 6-9 år. Även uppföljaren berör teman som tro, kompisskap och vardagsfunderingar som kan uppstå i ett barns liv. Ett av målen med boken är att fånga in tanken på vem som är snäll och vem som är dum eller är det verkligen så enkelt? Kan man göra dumma saker men ändå vara snäll? Om jag lyckas, får ni lyssnare avgöra själva framöver!

Från början hade jag tänkt lägga ut ljudboken på Soundcloud nu under hösten/ vintern. Men jag har bestämt mig för att låta skrivprocessen få dra ut på tiden. De sista avslutande raderna är kvar att skriva. Sedan återstår allt annat med redigering, inläsning, bild till omslag med mera. I boken är det vår och därför passar det väl bra att släppa ljudboken någon gång i början av 2021, tänker jag.

Till sist vill jag bara uppmuntra er som lyssnar på böckerna tillsammans med era barn att skicka feedback till mig. Om ni vill, orkar och hinner såklart! Det skulle vara roligt att höra om det finns något i böckerna som är extra bra och i sådana fall vad eller om något är svårt att ta till sig och varför. Kommentera gärna på ett sätt som kan vara till nytta för mig i min skrivutveckling.

Trevlig helg!