V. 44

Hej!

Höstlov

Den här veckan går ju förstås också under namnet “höstlov” eller kanske “läslov” som den också börjat kallas för. Själv hade jag semester i onsdags och i dag är det min vanliga lediga fredag. Det blir mest hemmahäng och lek med kompisar för barnen.

Vandringsgudstjänst

I söndags var vi på en vandringsgudstjänst utomhus med vår kyrka. I smågrupper gick vi en promenadslinga med stationer där vi läste bibelord, sjöng en sång eller bad en bön. Det fanns en variant för barnen också med texter från en barnbibel. Efteråt blev det korvgrillning och lek för barnen i en stor natur-lekplats som kallas “Kottebanan”. Det blev verkligen en fin förmiddag för hela familjen!

Nya allmänna råd

I går kom nya allmänna råd för bland andra oss här i Östergötland. Helst ska vi inte umgås inomhus med andra än närmsta familjen. Jobb, om man inte kan arbeta hemifrån, är okej samt att handla i mataffär och apotek. Bra tycker jag samtidigt som det är jättetråkigt med hårdare restriktioner igen. I dag hade vi tänkt åka skridskor i en ishall men det låter sig alltså inte göras.

Refus

Det är roligt att följa lyssnarstatistiken på Soundcloud. I långa perioder kan det vara noll lyssningar. Men rätt var det är har någon hittat hit och lyssnat på några av mina böcker. Ibland funderar jag på om vissa av dem bara är fake men inte alla. Varje lyssning är i varje fall en glädje för mig!

Trevlig helg!