Vecka 41 Nya rubriker

Hej!

Nya rubriker

Jag gillar att tänka ut finurliga rubriker till mina blogginlägg. Men på sista tiden har jag känt kreativiteten dala. Det blir liksom lite krystat att sätta en klatschig rubrik till ett inlägg som bara beskriver en del av den gångna veckans vardagsbestyr. Därför kommer jag nu att sätta veckans nummer som rubrik på inläggen. Eftersom jag lägger ut ca ett inlägg per vecka, blir det ju också en blandad kompott av kategorier jag skriver om i samma inlägg. Då passar veckonumret bra, tänker jag. Om inlägget handlar om något särskilt, kommer jag att skriva till en extra rubrik efter veckans nummer.

På gång på Refus

Så, vad har jag då att berätta om vecka 41? Kanske att jag börjat finslipa på manuset till den andra boken om Edla Ädel. Jag tycker att det behövs filas lite på för att lyckas fånga känslan som jag vill åt i boken. För tillfället har jag tappat motivationen en aning och då är det riktigt bra att jag har den här sidan, Refus. Det gör att jag har ett mål, har jag sagt här att boken ska vara klar och utlagd på Soundcloud i början av nästa år, då måste jag ju se till att hålla det också!

Loppat och poppat

Förra helgen var det loppis i granngården. Ingen som känner mig har nog undgått att jag älskar secondhand och loppisar. Ett fynd gjorde jag, en hjälm som jag kan ha vid skridskoåkning tillsammans med barnen. Till barnen köper jag helst inte begagnade hjälmar ifall de skulle vara defekta på något sätt. Men till mig själv känns det mer okej. Den sitter bra med en mössa under och skyddar nog bättre än inget om jag skulle ramla, det är ju det som är huvudsaken ändå! I söndags var hela familjen på gudstjänst i vår kyrka. En skara där storleken påverkas av corona, samlades väl utspridda i lokalerna. Men det är härligt att ändå kunna samlas på riktigt, lyssna på predikan, be och sjunga lovsång tillsammans. I kväll är det fredag förstås, får se vad det innebär på sötsaksfronten. Dottern pratade om popcorn men verkade sedan ändra sig. Svåra beslut det där när man har godisdag bara en dag i veckan. Får se om det blir något poppat eller något godis på lösvikt till kvällen.

Trevlig helg!