V.5

Hej!

Vardag

Storån i vinterskrud

Gnistrande vit snö. Klar luft som biter kinderna röda. Jag är så glad över att det äntligen är en riktig vinter här igen. Jag känner också ett stråk av tacksamhet. För jag kan njuta av kylan därför att min lägenhet är varm. Söderköping må vara en sommarstad men oj vad det är vackert här. Alltid. Att promenera runt i staden en vinterdag, är som at vandra omkring i en Astrid Lindgren- bok. Just den här bilden kanske inte visar just det men Storån är minsann fin även i vinterskrud, tycker ni inte?

Granen "Granis" i snö.

På en skogspromenad häromdagen, pulsade jag fram till den här sötnosen. Kanske känner ni igen “Granis”? (Jag har en “Granis” inomhus också, en rumsgran). Den här granisen växer dock i ett litet skogsparti i vår lilla stad. Barnen och jag brukade gå förbi den ibland, mäta den för att se hur den växte och så. Nu har barnen tröttnat. Själv kan jag ändå inte låta bli att gå förbi och bara titta på den någon gång då och då, lite sådär barnslig som jag är.

Refus

Snart kommer “Ädel ilska” ut. Tyvärr måste jag be er vänta bara liiite till. Hoppas så att ni kommer att tycka om den!

Trevlig helg!