V.7 Om Ädel Ilska

Hej!

Nu finns alltså uppföljaren till Edla ÄdelSoundcloud. Den riktar sig till barn i åldern ca 6-9 år och berör teman som tro och vänskap men framförallt handlar den om funderingar kring att vara arg och att göra något som är fel. Huvudkaraktären Edla brottas mycket med sin självbild kopplat till just det här. Boken fick namnet Ädel Ilska . Om du vill, får du jättegärna gå in och lyssna på den och om du tycker om den, dela och tipsa gärna någon som du tror att boken skulle kunna vara uppskattad av. Har du tankar, tips eller idéer till mig som skrivit boken, får du väldigt gärna lämna en kommentar eller skicka ett meddelande här på Refus!

Precis som vanligt är det min man, Niclas, som hjälpt mig med ljud och omslag. Fotografiet på flickan som syns på bilden, har jag hämtat från pexels.com där det finns många bilder som är fria att använda. Här är länken till den användare som jag hämtat fotona till både Edla Ädel och Ädel Ilska ifrån: https://www.pexels.com/@skitterphoto. Det finns jättemånga fina foton där för den som är intresserad!

Önskar er alla en fin kommande helg!