V.13 Glad Påsk

Krokus i vårsol

Hej!

Så var det alltså påsk igen. I eftermiddag ska jag bort till vår kyrka och delta i en liten avskalad Getsemanestund. Givetvis går det inte att samlas i kyrkan som vanligt i år heller. Men vår kyrka har ordnat det så att man fått boka in sig på olika tider under eftermiddagen/kvällen för att fira nattvard i små grupper. I övrigt blir gudstjänsterna via webben.

Nej, allt är fortfarande inte som vanligt. Vilket det vanliga nu egentligen är? Jag börjar undra. Men några saker som är tillåtna även i år ska jag försöka hålla fast vid. Äta påskmat och ångra att jag valde påskmust i stället för vatten eftersom jag då blir mätt och inte orkar äta så mycket mat som jag vill. Äta några fler godisbitar än vad jag från början planerat när inmundigandet startade. Vara ledig och vårig oavsett väder.

Nu borde jag väl förstås ta tag i städningen. Men jag kanske ursäktar mig med att jag faktiskt har fått besvär med axlarna. De är stela och även om det inte värker, sticker det i händerna och fingrarna. Kanske mår de bättre om jag låter både dem och dammsugaren vila lite. Tror inte du det med?

Önskar er alla en fin och Glad Påsk!

Kram/ Lollo