V.14 April april

Vårlök och Skilla

Hej!

Vardag
Ömsom sol, ömsom snö, det är april just så som den ska vara. I dag är jag lite för trött för att uppbåda någon skrivarkreativitet. Dottern har haft en tjejkompis på övernattning och det har fnissats och busats, det blev helt enkelt en övernattning just så som den ska vara. En liten milstolpe för oss föräldrar på något sätt för detta var första gången som något av barnen haft kompis utan föräldrar på övernattning. Nästan lite pirrigt för mig med. Jag kände ansvaret liksom. “Tänk om föräldrarna blir upprörda om deras barn sovit på tok för lite?” Men de verkade rätt lugna angående detta med att barnen sett till att verkligen utnyttja dygnets timmar! Glada och trötta barn blev det. Och en glad och trött mamma.

Utflyktsfika

På förmiddagen blev det en liten utflykt med mina egna barn. Gissa om jag njöt av vårsolen! Jacka av, jacka på, precis så som det ska vara en vanlig dag i april.

Jag njuter av vårsolen

Refus
När det gäller Refus är det rätt mycket stiltje just nu. Jag har ännu inte kommit till skott när det gäller att läsa in “Draken Ulla”. I datorn ligger ett par påbörjade manus varav det ena känns som att det har potential att bli klart. Någon gång. Hoppas jag.

I morgon väntar en kort arbetsdag och sedan är det helg igen, hurra!

Trevlig helg!/ Lollo