V.20

Min “inläsningsstudio”

Hej och glad torsdag på er!

I går damp ett fint brev ner i min brevlåda. Kan ni gissa vad det var? Inte? Jo, det var Ulla som kom! Jag måste erkänna att det sa klick direkt redan första gången jag såg Ulla. Det var inte bara det att hon var fint tecknad och att det är min systerdotter som är illustratören, hon hade också ett särskilt lite sådant där spjuveraktigt men samtidigt snällt uttryck i ögonen. Det uttrycket passar så bra till den lilla sagan som jag skrivit.

Jag tänker faktiskt vänta med att låta er se Ulla tills hela ljudboken är klar. Statusen just nu är att berättelsen är inläst och att jag är liiiite stolt över att ha gjort grovjobbet med ljudredigeringen nästan helt själv. Niclas fick förstås undervisa mig i hur jag skulle göra men ändå! Sedan ska han fixa de sista detaljerna med ljudet, sådant som jag inte kan fixa själv. Teckningen på Ulla ska scannas och så ska Niclas hjälpa mig att lägga till titel med mera. Det är ju så att han jobbar för fullt med annat vilket innebär att jag inte riktigt kan sätta ett datum för när Ulla gör entré här på Refus. Trots att själva boken är väldigt kort, tar det tid när vi “bara” har detta som fritidsintresse.

Tulpaner

I övrigt känns det verkligen som att nedräkningen till sommar och semester har börjat. Både hjärna och kropp är så trötta så trötta. Tyvärr löser alltid min hjärna problemet genom att sålla bort saker. Det låter kanske förnuftigt men det är bara det att den ibland sållar bort sådant som jag önskar att den kunde hålla reda på, hehe! Några veckor till, sedan kanske både jobb och vardag blir lite lugnare. Hoppas kan man i varje fall!

Nu ska jag ta mig en tur in till city. Det var lääääänge sedan sist. Ps. Jag lovar att hålla avstånd så mycket jag bara kan!

Trevlig helg!/ Lollo