V.23 Glad sommar

Hej!

Säkert är en hel del av er mitt uppe i skolavslutningar, studentfiranden och nedräkning inför semestern. Så är det för mig. På väg till skolan med dottern i dag, var det inte utan att jag själv kände det där pirret i sommarbenen; sista skoldagen, i morgon är det skolavslutning och sommarlovet lockar och pockar med soliga små äventyr. Vissa saker blir aldrig klichéer trots att de upprepas år efter år, sommar efter sommar. “Tänk att de blivit så stora!” “Oj,oj,oj vad tiden gåååår!. Mina egna skolavslutningar är förstås avverkade för länge sedan men semestern väntar runt nästa vägkrök fast vägen fram till kröken är några veckor lång. Vid 36 års ålder är glada tillrop efter avklarat arbetsår välkommet men kommentarer om att “tiden går” känns lite mindre charmigt, haha!

Det blir sommarledigt från Refus-bloggen också från och med nu. Den tid som läggs på skrivande i sommar, får i sådana fall bli på barnboksmanus. Jag har ett på gång som jag för tillfället kört fast i och som jag måste klura på hur jag ska få till på ett bra sätt. Kika gärna in här emellanåt, dra på en ljudbok för ett barn du känner och kanske dyker det upp någon liten spontan sommarhälsning på bloggen ändå! Annars hoppas jag att vi hörs igen i augusti.

Jag i morgonsolen

En riktigt glad sommar önskar jag er!

Kram/Lollo