V.32 Än är det några dagar kvar

Fötter vid havet

Hej!

Nu är det dags att ta ett djupt andetag, sträcka ut och skaka loss lite nya krafter inför hösten. Än är det några dagar kvar av min semester, glatt räknat. Två och en halv dagar kvar för att vara mer exakt. Fast om helgen inte räknas eftersom den alltid är ledig för min del, ja, då är det alltså endast en halv dag kvar. Knappt. Hur som helst önskar jag er läsare en fin sensommar och kommande höst.

Något som det också ännu är några dagar kvar av, är Götabibliotekens årliga satsning “Sommarboken”. Det gäller för barnen att läsa eller lyssna på fem böcker under sommaren, fylla i ett formulär via hemsidan eller i pappersform, lämna in det på sitt lokala bibliotek någonstans i Östergötland och sedan få en gratis bok i present. Visst är det ett toppenbra sätt att locka fram drivet att läsa under sommarlovet! Senast dag att lämna in sitt formulär är 31 augusti. Läsa mer kan du göra här: https://www.gotabiblioteken.se/nsb/sommarboken

Till sist vill jag säga välkomna tillbaka hit till Refus. Särskilt mycket skrivet har det inte blivit i sommar men ett manus som jag nämnt tidigare, har faktiskt blivit färdigt, i stort sett i alla fall. Det handlar om den klassiska Rödluvan fast med en annan twist, kan man säga! Inläst är det dock inte och oklart när det blir av. Självklart får ni veta om och i sådana fall när det är dags.

Trevlig helg!/ Lollo