V.42

Hej!

För en vecka sedan satt jag vid datorn och redigerade ljudet till rödluvan-sagan. Jag är ingen tekniskt lagd person. Därför är det extra kul att upptäcka att det faktiskt är roligt att lyssna och klippa bort harklingar, scrollningar och långa pauser! Resten av ljud-jobbet går jag dock fortfarande bet på så nu inväntar ljudfilen Niclas varsamma bearbetning. Ett omslag måste jag ordna också, får se hur och när.

I övrigt har vardagen öst på. Här sitter man nu och undrar vad i all världen det var som hände? Nyss var det restriktioner och tomma kalendrar. Och så plötsligt rasade allt på som vanligt igen. I alla fall nästan. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om det. Att smittspridningen minskat gläds jag såklart åt jättemycket. Men att den enda restriktion som jag verkligen tyckte var jobbig ligger kvar medan de andra hävts…Jaa du….Fast nog är det skönt alltid. Eller hur. Så är det ju. Faktiskt. Men.

Kram och trevlig helg på er!/Lollo