V.46 Den positiva listan

Hej!

Tänkte bara passa på att önska er alla en trevlig helg! Eftersom jag inte har något särskilt att skriva om, bjuder jag på en gullig liten blogglista från nouw.com:

Den positiva listan

2 positiva saker om mig själv: Försöker se det positiva i andra. Bra på att analysera, se möjliga orsaker till att människor gör som de gör.

2 positiva minnen: När mina barn föddes. Har två.

2 positiva favoriter i hemmet: Soffan och julpyntet. Snart snart snart ska jag tillåta mig att plocka fram det!

2 positiva favorit intressen: Gå till kyrkan. Skriva berättelser. Ja, det visste nu ju redan…

2 positiva saker med min kropp som jag är nöjd med: Min längd. Eller ja, min korthet. 1,535 m meter över havet. Min ögonfärg. Som det där havet.

2 positiva tryggheter: Gud och min man Niclas. Det är mänskligt att undra om Gud finns när man ser så mycket elände. För mig är det dock tvärt om. Gud är mitt trygga ankare som håller mig fast när det stormar i världen. Min man som finns och stöttar i stort och smått, oavsett om det handlar om att föda barn eller ta sig igenom en dubbelfilig rondell i storstan.

Trevlig helg!