V.18 2022

Hej!

Tänk att vi redan är några dagar inne i maj! En maj där kalendern ser ut som före Coronan. Det är både härligt och stressande på samma gång. Men ute skiner solen, tomatplantorna i fönstret börjar längta ut till större krukor och frisk luft. Snart tror jag att det går att ställa ut dem men vågar inte riktigt ännu innan nattemperaturen stabiliserat sig ordentligt över nollan. Att skriva på mitt juliga manus är en utmaning kan jag säga. Vissa tillfällen blir jag skrivsugen och berättelsen fylls långsamt med mer innehåll. Det fina med att ha skrivandet som fritidsintresse utan någon som sitter i andra änden och manar på med dedlines, är ju att det faktiskt inte gör ett enda dugg. När jag blir klar så blir jag klar. Och blir jag inte klar så är det i princip bara jag själv som blir besviken.

I dag har jag jobbat några timmar fastän jag egentligen brukar vara ledig på torsdagar. Sedan utvecklingssamtal för ett av barnen och nu väntar tvätthögen som jag annars har för vana att beta av denna dag. Fast jag ska minsann se till att vila på soffan också, så det så!

Kram/Lollo