V.20 2022 Vacker, snabb och intensiv

Hej!

Hon sprider värme bara genom att finnas. Hon är vacker som få, klädd i gröna böljande klänningar och mönster i en helt egen mix av milda toner och färger som poppar i ögonen. Hennes sätt är en ovanlig kombination av lågmäldhet och “titta här kommer jag” då hon sällan blygs inför att visa upp sina bästa sidor. Hon är intensiv, alltid händer det något omkring henne. Ett kalas, en uppvisning, match, avslutning och viktiga möten samlar sig i klungor runt henne. Snabb är hon, springer lätt som vindbrisen. När jag försöker haka på, följa med, komma ifatt, då halkar jag ohjälpligt efter. Men det gör inte så mycket. Jag är inte så mycket för att tävla. Och inte hon heller tror jag. Hon ler bara ett av sina allra mest soliga leenden och tycks veta att hon är bäst ändå. Hur är det mer er, hinner ni med henne? Maj, alltså.

Trevlig helg!/ Lollo