V.22 2022 Välkommen juni

Storån

Hej!

Välkommen Juni! Känner ni det i luften nu? Att det luktar sommarlov. Sådär som det gör när det snart, snart, snart är dags men ännu inte riktigt nu. Doften av syren gör mig närapå vimmelkantig och mitt i all min vuxenhet, känner jag det härliga pirret som bara glada avslut och somrig förväntan kan ge.

I dag har jag ledig torsdag. I vanlig ordning passar jag på att ta hand om tvätt och annat som behöver fixas. Men annars har jag bestämt mig för att ta en skrivardag. Kanske är det tur att jag har en sådan förkärlek till julen för annars hade det nog varit ännu svårare att skriva en bok med jultema när allting utanför fönstret är skrällande grönt och himlen levererar ett närande sommarregn.

Till sist är jag såklart nyfiken på alla er andra, känner ni också i luften och på lukten vilken tid på året det är? Vilka känslor väcker juni hos dig?

Kram/Lollo