V.27 2022 Sommarkramar

Hej!

Nu var det ett tag sedan sist. De senaste veckorna har fritiden bjudit på Nyhemsdagar, kalasdagar och bara-vara-hemma-dagar. Just i dag sitter jag här lite sådär lagom mosigt förvirrad och undrar vad det egentligen var som hände. Ett arbetsår är till ända och jag tror jag har semester. Eller, det vet jag ju. Samtidigt undrar jag på något vis om det verkligen är sant. Känslan har inte sjunkit in och landat sådär stadigt i medvetandet ännu. Känner mig lite som tvätten måste göra efter ett par tusen varv i maskinen. När programmet närmar sig slutet, ska den snart stanna och man ska släppas ut i det fria, bara få hänga där och vila ut efter den omtumlande resan. Men när trumman väl slutar snurra, kommer det ändå som en överraskning och man ligger där i en osorterad hög. Fast det har varit ett fint år. Jag är glad och tacksam över att få samarbeta med så fina goa, och duktiga kollegor som jag tycker så mycket om. Har sagt adjö till en massa barn som vuxit ur förskolan och ska ut på nya äventyr i förskoleklassen och vi ses igen i höst till ett gäng andra. Snart ska semestern i alla fall firas in med grillat (mannen är i full färd med atiraljerna därute) och lyxig äppelcider som jag fått i sommarpresent. Sedan kanske semesterkänslan vill infinna sig helt och fullt.

När det gäller Refus i sommar, tänker jag ta det lite sådär som lusten faller på. Om inte förr, så hoppas jag att vi hörs av igen någon gång i augusti!

Sommarkramar/Lollo