V.32 2022 Uppstart

Hej!

Hoppas att sommaren varit bra. Eller, att den fortfarande är det, den är ju inte slut ännu. Alla sådana här brytpunkter under året då den tid som är på något sätt innebär både avslut och uppstart, gör mig extra känslig. Brytningstid mellan årstider. Brytningstid mellan att ha bästa vännerna på besök och deras närvaro i mitt hem och att de precis ska åka hem, ni vet den där första lilla tiden då deras luft fortfarande finns kvar i rummet och tomheten som uppstår då de lämnat. Brytningstid mellan semester och vardag. Brytningstid mellan helg och jobb. Med detta sagt, är det kanske inte så svårt att gissa min sinnesstämning en dag i augusti. Jag gissar också att ni är fler därute som delar samma upplevelse. En stor kram till oss, eller hur? Men augusti har också ett slags nyfikenhetens skimmer över sig. Ett nytt läsår för både mig och barnen. Hur ska det bli? Känns lite som nyårsafton på något vis.

Hur det går med Refus då? Jodå, jag har skrivit några rader lite nu och då. Känner att jag är på sluttampen på senaste manuset. Men jag är inte helt klar över hur sista kapitlet ska formuleras. Sedan kommer det att vara en massa saker att pilla och fixa med. Jag skulle också behöva ha hjälp av någon som har lust att korrekturläsa åt mig. Till vilken jul man kan förvänta sig att allt är klart, ska jag nog helt enkelt låta vara osagt.

Med önskan om en fin kommande augustihelg, med eller utan brytningstids-blues/ Lollo