V.35

Hej!

Efter några veckors heltidsjobb, har jag landat i helgen och ser fram emot att återigen ha en ledig vardag i veckan. Nytt för den här terminen är att det blir onsdagar. Jag gissar att det kommer att vara onsdagar som jag oftast kikar in här med små glimtar ur min vardag och mitt skrivande - eller icke skrivande emellanåt också =).

Trots att jag tycker om det manus som jag har som pågående projekt just nu, tar det emot att sätta mig och skriva. Jag tror att det är sista kapitlet som jag är inne på nu. Det borde ju liksom inte vara så svårt då. Men hur roligt det än är, känns det samtidigt som ansträngning.

Hur har ni det annars? Vad känner ni inför hösten? Här var det som om det sista av sommaren riktigt åskade ur för någon vecka sedan. All den klibbiga varma luften slogs på flykten och in skred en hög och klar luft med en befriande kylighet i andedräkten. Bästa vädret om ni frågar mig. Ett av dem, i varje fall.

Nu måste jag tvätta vidare. Hörs! /Lollo