V.44 2022

Hej!

Som ni märker går det några veckor mellan uppdateringarna här. Jag har inte så mycket att berätta om mitt skrivande just nu. Vardagen rullar på med jobb, skola, kyrka och höstförkylningar. I dag skulle vi ha åkt ner till Småland och besökt höstmarknaden på Astrid Lindgrens värld. Men ovan nämnda höstförkylningar satte stopp för de planerna. När barnen var små, använde vi ALV som en stor lekpark. Vi bodde bara några mil därifrån och hade årskort. Var vi inte sugna på att se föreställningar, strosade vi bara runt i de mysiga miljöerna, kröp in i de gulliga , miniatyrhusen, öppnade och stängde alla små dörrar och åt matsäck. Av ren nostalgi hade jag sett fram emot att åka dit så här flera år senare. Men en lugn dag med soffmys smäller rätt bra det också =)

Hur har ni det själva en höstvecka som denna?

Kram/Lollo