V.47 2022

Hej!

Mitt senaste skrivprojekt är nu överlämnat till Niclas för hjälp med bland annat korrekturläsning. Det kommer att ta sin tid. En pastor är i allmänhet ganska upptagen såhär inför juletider som ni säkert förstår. Dessutom pluggar han och ska byta jobb efter årsskiftet. En julberättelse gör sig ju bäst kring just jul så det lär inte bli förrän tidigast om ett år som den kan komma att finnas tillgänglig. För tillfället har jag inget annat projekt på gång. Förutom protokoll från församlingsmöten i kyrkan och dokumentationer i förskolan =) Har någon av något önskemål eller något tips på vad jag skulle skriva om? Har ni någon favorit bland det jag skrivit tidigare som ni skulle vilja se en uppföljare till? Eller kanske något helt nytt?

Apropå ingenting, visst är hjärnan väldigt häftig? Jag trivs väldigt bra där vi bor men en sak som jag saknar i lägenheten så här års, är en eldstad. När jag var barn, bodde jag på landet i ett hus med både kamin och kakelugn. Jag minns det rofyllda knastret, den falnande orangeröda glöden och värmen som strålar ut mot mig. I går skulle jag adventsmysa här hemma. Och nog gjorde stjärnor och batteriljus sitt bästa för att sprida stämning men jag saknade min barndoms brasa! Så jag drog helt enkelt på Ernst Julbrasa från 2012 på TV4 och tryckte upp volymen. Oh vad det knastrade och flammade rofyllt. När jag sedan låg där i soffan, surfandes på mobilen med knastret i öronen och skymten av eldsflammorna i ögonvrån, kände jag den rökiga doften från brasan. Helt utan lukt-TV.

Önskar er en fortsatt fin adventstid!
Kram/Lollo