V.17 2023 Vissa tankar gillar inte att åka karusell

Hej!

Just nu ligger jag lite lågt med skrivandet. Efter det senaste färdigskrivna manuset, började jag spåna på idéer till en uppföljare till … ja, det håller jag för mig själv faktiskt. Men sedan tog det stopp och jag saknar inspiration. Och det är okej. Jag skriver ju inte för att dra in pengar eller för att göra en arbetsgivare nöjd med mitt jobb. Nej, jag skriver för att jag tycker om det och när jag för tillfället inte har något att skriva, då är det ingen fara med det. I övrigt är det vårtermin och hjärnan snurrar på med en hastighet där vissa tankar liksom inte klarar av att klamra sig fast utan flyger av i farten. Ni vet, tanken på att packa ner frukt i en barnryggsäck, tanken på att skriva upp det där som inte skulle glömmas, tanken på att säga det där viktiga till den det nu var det skulle sägas till, typ. Men, det är också okej. Vissa tankar gillar helt enkelt inte att åka karusell och inte ska de väl anklagas för det? Nåja, lite solsken och lite grönt för ögonen att titta på såhär i slutet av april, det ska nog kunna göra susen.

Kram på er