V.47 Snart är den här

Omslagsbild
Hej! Här ser ni omslaget till min lilla twist på Rödluvan och vargen. Bilden har Niclas satt ihop av olika openclipart-bilder. Jag blev helnöjd! Tänk om Lilla Rödluvan i själva verket var en superhjälte? Tänk om sagan om hennes möte med vargen bara var något som hon hittade på för att inte avslöja vad som egentligen hände? I sådana fall skulle det kanske ha kunnat gå till ungefär så här.

Läs mer →

V.46 Den positiva listan

Hej! Tänkte bara passa på att önska er alla en trevlig helg! Eftersom jag inte har något särskilt att skriva om, bjuder jag på en gullig liten blogglista från nouw.com: Den positiva listan 2 positiva saker om mig själv: Försöker se det positiva i andra. Bra på att analysera, se möjliga orsaker till att människor gör som de gör. 2 positiva minnen: När mina barn föddes. Har två. 2 positiva favoriter i hemmet: Soffan och julpyntet.

Läs mer →

V.44

Omslagsbild
Hej! Hur har ni det denna höstlovsvecka? Egentligen har väl lovet bytt namn till läslov, eller? Båda barnen har i alla fall fått med sig läsuppgifter hem över lovet. För vår del är vi på väg in i en av de mest festliga veckorna på hela året. jag längtar som en tok efter advent. November är för mig en småtrist och grå väntan. Underbart är det då att barnens födelsedagar lyser upp månaden som små sprakande tomtebloss!

Läs mer →