Minisemester och svar på en fråga

Omslagsbild
Förra veckan blev det inget bloggat. Det orkade jag inte helt enkelt inte med. Torsdagen eller fredagen brukar vara min blogg-dag men i fredags styrde vi bilen mot Danmark och Legoland. Torsdagskvällen ägnades åt packning inför resan. Men i måndags kom vi tillbaka hem efter en mysig minisemester och vardagen har återgått till sitt vanliga lunkande. Jag kan verkligen rekommendera Legoland i september! Det var skapligt väder, lagom svalt och bara lite regnskurar som gick att gömma sig för i parkens miljöer.

Läs mer →

Vardagens spännvidd

Sitter på sandlådekanten, dricker smoothie som serveras i en uppochnervänd kratta. Och Amazonas brinner Diskmaskinen mullrar, tvättmaskinen snurrar. Det är dags att värma spisen, det blir hamburgare i dag. Och en galning skjuter i galleria på andra sidan Atlanten Packar ryggsäckar med extra byxor och gula bananer, lägger ner två för säkerhetsskull, skollunchen äts ju senare nu. Och bland hyreshusen smäller en bomb i staden intill Spelar fotboll på en gräsplätt, förlorar fastän jag gör mål mellan busken och syrenhäcken.

Läs mer →

Lilla jag i tiden

Omslagsbild
“Du är rätt i tiden i alla fall”, kom som ett pling i messanger, med en glad smiley efter. Samtidigt fick jag en länk till en artikel i Expressen. I artikeln resonerar Jonas Gardell kring förändringen av hur litteratur konsumeras. Det är inte längre självklart att man läser böcker utan alltfler väljer i stället att lyssna på dem. Han för ett väldigt intressant resonemang och om någon vill läsa, kommer länken här:

Läs mer →