V.22 2022 Välkommen juni

Omslagsbild
Hej! Välkommen Juni! Känner ni det i luften nu? Att det luktar sommarlov. Sådär som det gör när det snart, snart, snart är dags men ännu inte riktigt nu. Doften av syren gör mig närapå vimmelkantig och mitt i all min vuxenhet, känner jag det härliga pirret som bara glada avslut och somrig förväntan kan ge. I dag har jag ledig torsdag. I vanlig ordning passar jag på att ta hand om tvätt och annat som behöver fixas.

Läs mer →

V.20 2022 Vacker, snabb och intensiv

Hej! Hon sprider värme bara genom att finnas. Hon är vacker som få, klädd i gröna böljande klänningar och mönster i en helt egen mix av milda toner och färger som poppar i ögonen. Hennes sätt är en ovanlig kombination av lågmäldhet och “titta här kommer jag” då hon sällan blygs inför att visa upp sina bästa sidor. Hon är intensiv, alltid händer det något omkring henne. Ett kalas, en uppvisning, match, avslutning och viktiga möten samlar sig i klungor runt henne.

Läs mer →

V.18 2022

Hej! Tänk att vi redan är några dagar inne i maj! En maj där kalendern ser ut som före Coronan. Det är både härligt och stressande på samma gång. Men ute skiner solen, tomatplantorna i fönstret börjar längta ut till större krukor och frisk luft. Snart tror jag att det går att ställa ut dem men vågar inte riktigt ännu innan nattemperaturen stabiliserat sig ordentligt över nollan. Att skriva på mitt juliga manus är en utmaning kan jag säga.

Läs mer →