V.9

Omslagsbild
Hej! Den här veckan var det dags att väcka upp vardagen igen efter sportlovsledigheten. Våren blev kvar om än i något kyligare format. Nu gäller det att leva i nuet och komma ihåg att dessa dagar också är en del av livet. Men som jag längtar efter mer vår, påsk, blommor och somrigheter! Jag längtar efter dofterna, fågelkvittret och gruset som knastrar under cykeldäcken på väg utmed Göta kanal. Ett litet enkelt manus blev färdigskrivet helt nyligen.

Läs mer →

V.8 Sportlov

Hej! Nu är det sportlovstider. Efter några jättefina gnistande kalla veckor, steg temperaturen och marken erbjuder just nu mer lera än snö. I stället för skridskois och pulkabacke, får barnen leka i sand och klafsiga vattenpölar. Först kände jag besvikelse men efter att ha fått känna vårens fingrar snudda vid mitt ansikte ute i den ljumma luften, är allt glömt och förlåtet. Snart är det vår! Vilken lycka! Vilken längtan! Jag undrar om inte tallarna på Ramunderberget minsann står och ler mot mig genom fönstret.

Läs mer →

V.7 Om Ädel Ilska

Omslagsbild
Hej! Nu finns alltså uppföljaren till Edla Ädel på Soundcloud. Den riktar sig till barn i åldern ca 6-9 år och berör teman som tro och vänskap men framförallt handlar den om funderingar kring att vara arg och att göra något som är fel. Huvudkaraktären Edla brottas mycket med sin självbild kopplat till just det här. Boken fick namnet Ädel Ilska . Om du vill, får du jättegärna gå in och lyssna på den och om du tycker om den, dela och tipsa gärna någon som du tror att boken skulle kunna vara uppskattad av.

Läs mer →