V.38

Hej! Refus Inget nytt finns att skriva om mitt skrivande. Helt enkelt för att det inte blivit något skriver. Jag har tänkt redigera inspelningen till min twist på Rödluvan så småningom. Men så hakade jag upp mig lite på slutet av berättelsen. Grundtanken var att vända på roller och göra sagan mindre stereotyp. Men hipps vipps hade jag skrivit ett slut som ändå blev ganska bundet av normer och förutfattade meningar.

Läs mer →

V.36

Omslagsbild
Hej! Första försöket att läsa in “Den sanna historien om Lilla Rödluvan” är nu avklarat. Det verkar som att ljudkvalitén blev okej. Sedan ska det redigeras, fixas bild till omslag med mera så det lär dröja ett tag innan allt blir klart. Detta är en ny variant av den klassiska Rödluvan- sagan. Den har flera klassiska sago-drag i både innehåll och form samtidigt som den vänder på vem sam har vilka karaktärsdrag.

Läs mer →

V.34

Omslagsbild
Hej! Vardag I söndags var jag med på en mysig utflykt till kyrkan Capella Ecumenica som ligger på en liten ö ute i Slätbaken. En kyrkbåt finns som kör besökarna ut till ön innan gudstjänstens början. Ja och sedan kör den hem alla igen förstås! Det är något speciellt med att gå på gudstjänst i en vacker naturmiljö. Den hölls utomhus den här söndagen vilket jag gissar på hör ihop med dessa pandemitider.

Läs mer →