Inläsningsfrustration

Den här veckan blir det några rader nedpräntade innan jag måste skynda igång med lunchen. Mattider är viktiga hemma hos oss. Lågt blodsocker/ hunger har en tendens att genererar mindre smickrande humör på flera utav oss… Jag känner mig lite frustrerad över att jag aldrig lyckas bli färdig med “Sudden och kyrkan”. Jag har nämligen kört fast vid steget “inläsning”. Att sätta ihop ljud och teckningar till film, ska Niclas hjälpa mig med sedan.

Läs mer →

Ett år äldre

Omslagsbild
Ja, det är precis vad jag blivit, ett år äldre. I tisdags fyllde jag 35. När det gäller en sådan sak som åldersnoja, tycker jag att det känns extra mycket vid vissa övergångar. Trettiofem, nu borde jag väl ändå vara rejält vuxen? Fast längst där inne känner jag mig liten inför livet. Vilka siffror min ålder än består av, är jag fortfarande bara lilla jag. Fast lite klokare har jag nog (förhoppningsvis) hunnit bli med åren.

Läs mer →

Vi tittar till Granis

Omslagsbild
En liten bit bort ifrån vårt hus, ligger ett trevligt skogsområde. Här växer granen “Granis” som jag berättat om tidigare;Återbesök hos Granis med mys och matte, Enkel matte i skogen I söndags tog vi en promenad dit igen, barnen och jag. Vi konstaterade att Granis barr är väldigt bruna och blev lite oroliga över att något inte står rätt till. Höjden mättes och en diskussion uppstod också kring huruvida Granis är en han eller en hon.

Läs mer →