V.40 2022 Dagens bestyr

Hej! Oktober. Välkommen. Tänk vad lite sol, lite vind och hög klar luft kan göra för humöret. I dag har jag farit runt och grejat utan att få allt gjort som behövas skulle. Eller ja, behövs och behövs. Dammråttorna är säkert nöjda med att få växa till sig ännu lite mera och bits gör de inte. Faktiskt. Förutom tvätt, disk, matlagning och andra så kallade nödvändigheter, blev det en tur till biblioteket.

Läs mer →

V.38 2022

Hej! Om man har för vana att ha soffan som arbetsplats när man använder nål och tråd, kan det bli vasst i baken…Tänk på det ni som syr och ser på TV samtidigt. Räkna nålarna innan ni ställer undan sykorgen nästa gång. Efter detta lilla visdomsord tänkte jag också berätta att manuset till min julsaga är klart. Eller alltså inte helt klart. Jag behöver läsa igenom det och fixa till det.

Läs mer →

Min bästa granntant

Omslagsbild
Det bästa med att bo i lägenhet är alla goda grannar som ingår i hyran. Som uppvuxen på landet och med en något introvert personlighet, kan jag förstås sakna friheten att gå ut i bikini och håret på ända. Men på vår lilla gård råder ändå en familjär stämning där man vare sig behöver snyggbrallan eller mascaran på för att våga sticka ut näsan. Somliga dagar sitter jag tyst i min egen bubbla på uteplatsen, andra dagar blir det småprat om sådant som hör vardagen till.

Läs mer →