V.43

Hej! Nu är det åter fredag och i vanlig ordning tänkte jag varva vila med bergsbestigning. Av tvättberget, alltså. Eftersom det inte finns så mycket nyheter att komma med just nu, tänkte jag inte försöka hitta på något heller. I stället önskar jag bara er alla en riktigt trevlig helg!

V.42

Hej! Den här veckan lider mot sitt slut. Det känns märkligt att vi redan passerat mitten av oktober. Att man aldrig vänjer sig. Vänjer sig vid att tiden går fort. Den här veckan finns det inte så mycket att säga om. Jag har mest jobbat på och haft en fin helg. Hoppas att ni haft det också!

Vecka 41 Nya rubriker

Hej! Nya rubriker Jag gillar att tänka ut finurliga rubriker till mina blogginlägg. Men på sista tiden har jag känt kreativiteten dala. Det blir liksom lite krystat att sätta en klatschig rubrik till ett inlägg som bara beskriver en del av den gångna veckans vardagsbestyr. Därför kommer jag nu att sätta veckans nummer som rubrik på inläggen. Eftersom jag lägger ut ca ett inlägg per vecka, blir det ju också en blandad kompott av kategorier jag skriver om i samma inlägg.

Läs mer →