Höstförkylning

Den här veckan blev novembers festkänsla satt på paus då jag blev sjuk. Inget allvarligt utan bara en rejäl höstförkylning. Men kroppen behövde tas om hand och tillåtas ordentligt med vila för att den skulle få ta hand om bacillerna. Jag tror ändå att sonen trivdes med sin födelsedag nu i veckan och det viktigaste är ju ändå att huvudpersonen känner sig nöjd. Annars pendlar mina aktiviteter just nu mest mellan att ligga på soffan under filt, dricka varmt honungsvatten, sitta en stund och slösurfa vid datorn, hosta, snyta mig, äta halstabletter och ligga på soffan och beta av så många överdrivna romantiska komedier på Netflix som jag kan hitta (sådana som min man inte klarar av att se för att han skäms å karaktärernas vägnar).

Läs mer →

På väg genom ett kalasigt november

Omslagsbild
Då var det alltså fredag igen och vi har hunnit en bra bit på vägen genom månaden november. Förra veckan var vi på min systers mysiga 50-årskalas på Öland. Bilden är lite suddig men här sitter i alla fall jag och ser nöjd ut i mitt senaste secondhandfynd, en finstickad grå klänning. (För att inte verka vara bättre än jag är, måste jag väl också erkänna att jag drog iväg en beställning till mig och dottern från H&M i går.

Läs mer →

November är inte grå

Omslagsbild
Även om vädret i november ofta inte är det mest upplyftande för humöret, är det långt ifrån en grå månad för oss. Tvärtom är det en av de mest festfyllda månaderna på hela året. Båda barnen fyller nämligen år och det ska firas och kalasas såklart! Denna november ska vi även på 50-årsfest, mannen och jag. Kalas i helgerna fyra. Förra helgen hade vi kalas hemma hos oss vilket innebar att min lediga torsdag gick åt till att fara runt med dammsugare och städtrasa här hemma.

Läs mer →