Semester

Omslagsbild
Hej! Nu tar jag semester från Refus. I sommar tänker jag att den tid jag lägger på att skriva, ska vara på mina manus. En god balans mellan arbete och vila är förutsättningar för att hålla sig flytande. Hoppas att vi ses när jag drar i gång i höst igen! Jag räknar med att det blir i augusti/september. Trevlig sommar!

Blommor, rader och tops i näsan

Omslagsbild
Hej! Tänk att det redan gått en vecka sedan midsommarafton! Vi firade själva hemma. Jag var förkyld och fick inte träffa några andra människor än familjen. Fast vi hade nog ändå inte gett oss ut till någon stång eftersom det är svårt att hålla avstånd om många människor samlas på samma plats. Ute i skogen är det dock tämligen riskfritt så vi tog en liten tur med bilen och letade efter något bra ställe att plocka blommor på.

Läs mer →

En känsla av Nyhem

Omslagsbild
Den här veckan kallas av somliga för “Nyhemsveckan”. Det är nämligen så att pingströrelsen har sin årliga stora konferens/festival just den här veckan. Men på grund av rådande pandemi, går det givetvis inte att samlas flera tusen personer på samma plats. De senaste åren har jag varit där kanske en eller två dagar under veckan, tillsammans med min familj. Vi brukar hyra en stuga i Mullsjö. Den ligger jättemysigt i en trädgård med skogen alldeles intill.

Läs mer →