V.33

Hej!

Första arbetsveckan efter semestern är nu avklarad. Det är trots allt något vilsamt över att landa i rutiner och ett mer inrutat liv. Visserligen håller vi i de flesta av våra rutiner även under semestern men inte på samma som sätt när stor del av dagen fylls av skola, jobb och fotbollsträningar. I går var det ledig torsdag för min del. Oftast brukar jag stöka undan så mycket hushållsarbete som möjligt då men i går blev det mer vila. Niclas som behövt jobba en del under semestern, kunde ta ut en ledig dag och hipps vipps hade vi lyxig tvåsamhetstid medan barnen jobbade på i skolan.

Mannen min

Promenad med mannen min i vackra miljöer.

Gofika

Gofika på mysiga Färgargården.

Minne första baptistiska dopet

En fläkt av historiens vingslag.

Dammluckor

Hmm, skulle man vara orolig för att hamna i strömmen?

Om någon skulle tycka att jag latat mig för mycket, kan jag lugna er med att tvättmaskinen gick varm ändå =)

Om några timmar blir det hemgjord pizza av köpesdeg, soffa och så lite godis så som det sig bör en fredag hemma hos Nilssons.

Trevlig helg!/Lollo